A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben

SAKRET FKE + flexibilis cemperagasztó 25kg

Anyaga Fokozott követelményű cementtartalmú ragasztóhabarcs, meghosszabbított nyitott idővel és csökkentett lecsúszással (C2TE). Kül és beltérben padlófűtéshez is.

  • Kiszerelés: 25 kg-os zsák

2 295 Ft.
Nettó ár: 1 807 Ft. + ÁFA


Listaár: 2 376Ft.
-3%

Akció határideje lejár:
2019-09-30
Szállítási díj: 1250 Ft-tól.
Raktáron! Szállítási idő 1-2 munkanap!
  • Vonalkód: 0

Részletes leírás

Letöltés: Masterflex műszaki adatlap

 

Anyaga Fokozott követelményű cementtartalmú ragasztóhabarcs, meghosszabbított nyitott idővel és csökkentett lecsúszással (C2TE).
 
Felhasználási terület:
 
Kültérben (max 30cm×30cm-es fagyálló laphoz, kétoldalú felhordással, úsztatásos és kenéses eljárás) és beltérben (max. 40cm×40cm-es) mázas kerámia, kőporcelán (gres) és klinker burkolólapok ragasztására padlón (min. 1,5N/mm2 nyomószilárdságú beton vagy könnyűbeton, cementesztrich, cementalapú kiegyenlítő réteg aljzaton) és oldalfalon (gipszkarton, cementvakolat, gipszvakolat felületen).
 
Alkalmazás: 

25kg FLEX Csemperagasztót lassú fordulaton (max 600 fordulat/perc) 6,5 liter tiszta, hideg vízzel kell összekeverni csomómentesen. A bekevert ragasztót 5 percig kell pihentetni majd újra összekeverni. Többlet vízadagolás nem megengedett. Az így bekevert ragasztót 2 órán belül fel kell használni. A ragasztót beltéri alkalmazásnál az alapfelületre kell felhordani fogazott glettvassal. Oldalfalon 6-8mm-es fogazott glettvasat kell alkalmazni, padlón 10-12mm-es glettvasat. Kültérben való alkalmazás esetén max 30*30cm-es fagyálló burkolólaphoz lehet alkalmazni – simító és kenéses módszerrel – a ragasztót az alapfelületre és a burkolólap hátsó oldalára is fel kell kenni a ragasztás előtt. Az alapfelületre felhordott ragasztóba a burkolólapot 20 percen belül be kell ágyazni.
 
Minimum felhasználási és szilárdulási hőmérséklet: (+)10°C
 Vonatkozó szabvány: EN 12004 
  
Anyagszükséglet (kb.):  2,6 kg/m2 -5,0 kg/m2

Ezek még érdekelhetik
«
»
SAKRET FKE + flexibilis cemperagasztó 25kg

Anyaga Fokozott követelményű cementtartalmú ragasztóhabarcs, meghosszabbított nyitott idővel és csökkentett lecsúszással (C2TE). Kül és beltérben padlófűtéshez is.

Bruttó ár: 2 295 Ft.Részletek