A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben

Müanyag menetes gipszkarton Turbó dűbel

  300 Ft.
  Nettó ár: 236 Ft. + ÁFA


  Money back guarantied
  Szállítási díj: 1250 Ft-tól.
  Raktáron! Szállítási idő 1-2 munkanap!
  • Vonalkód: 0

  Részletes leírás

  Müanyag menetes gipszkarton Turbó dűbel

  A gipszkarton lapokkal burkolt falra bárhova rögzíthetünk tárgyakat. Lehet az kép, polc, lámpa, vagy akár egy felső konyhaszekrény is. A megfelelő lapot és rögzítőelemet a felakasztott tárgy használatának és   tömegének megfelelően kell kiválasztani annak érdekében, hogy a szerkezet megfelelő teherbírását biztosítsuk.

  Könnyű képek rögzítésére elegendő egy egyszerű képszöget beverni. Nehezebb tárgyakat speciális dübelek segítségével rögzíthetünk a gipszkarton falra. . Nehéz konzolos tárgyak (pl. szaniterek, vízmelegítők stb.) rögzítése kiegészítő szerkezetek beépítését, esetleg a falszerkezet megerősítését igénylik, ezért ezt a tevékenységet bízzuk
  inkább szakemberre.

  Újabb tárgyak felakasztása vagy rögzítése során mindig figyelembe kell venni a lap helyi, illetve a fal teljes teherbíró-képességét.

  A dűbeleket 1db-os egységben értékesítjük.
   
  *A dűbelek nem minden esetben származnak egy gyártótól, megnevezésben, minőségben és műszaki tulajdonságban, viszont minden esetben megfelelnek a leírtaknak.  A dűbelek a leírt mennyiségi egységek alapján rendelhetők.

  Ezek még érdekelhetik
  «
  »
  Molly csavar M5

  Molly fém terpesztő dűbel, gipszkarton falak, szárazépíteszeti szerkezetekhez. A lapszerű anygokra történő polc, kép, szekrény, tükör, vagy nagyobb súlyú elemek felfogatásának függesztésének ideális stabil rögzítő eleme.

  Bruttó ár: 122 Ft.Részletek
  Müanyag szárnyas dűbel csavarral

  Nehezebb tárgyak rögzítésére gipszgarton szerkezetre.

  Bruttó ár: 31 Ft.Részletek
  Fém szárnyas billenő dűbel

  Vízszintes gipszkarton szerkezetekre való terhek rögzítésére alkalmazzuk. Teherbírás 3 kg/dübel, de 1 m2-en belül 3 kg a maximum érték, amivel tehelhetjük a gipszkarton szerkezetet ilyen rögzítéssel.

  Bruttó ár: 102 Ft.Részletek