A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben

Megújuló energia - szolárrendszerek

Sunroof - tetőfedés napkollektorral            

2007-től a Roto még több napenergiát kínál: új Sunroof termékcsaládja minden eddiginél több napenergiával szolgál, amellyel nem csupán a melegvíz- és a fűtésigény, de a ház áramellátásának nagy részét is fedezni lehet. A Sunroof lényege moduláris felépítésben rejlik, amely a bármilyen cseréptetőre történő beépítést biztosítja.
Mód van különálló elemek beépítésére, amelyek már 2007 elejétől megvásárolhatóak, de a ház energia ellátásának biztosítására az igazán átfogó megoldást a 2007 második felétől kapható Roto Teljestetős rendszere nyújtja, amellyel az egész tető napkollektorokkal fedhető Mint minden Roto-termék esetében, az egyszerű és költséghatékony beépíthetőség itt is az egyik legfontosabb szempont, ezért a Sunroof mindenhol átlátható és egyszerű szerelést garantál. A könnyen oldható csatlakozásokkal ráadásul a karbantartás egyszerű, és akár egyes modulok is könnyedén kicserélhetők. A Roto Sunroof rendszere minden, az energiaellátáshoz szükséges elemet tartalmaz, pincétől a padlásig, így semmilyen utólagos beszerzésre nincs szükség.

 

 

Energiatudatos építkezés…
Napjaink fő kihívását szem előtt tartva, a környezetvédelem és a megújuló energiaforrások hatékony felhasználása érdekében alakította ki a Roto a szolárkollektorok termékcsaládját.
A Roto szolárkollektorok méretükben és megjelenésükben kiválóan illenek a Roto tetőtéri ablakokhoz – így az egymást kiegészítő elemek optimális tetőkialakítást tesznek lehetővé.

Környezetvédelem
A szolárrendszer a ház melegvíz-ellátásában és a fűtés optimalizálásában játszhat egyre növekvő szerepet. Innovatív kialakításának köszönhetően alkalmazásával nem csupán a nyári időszakban csökkenthetjük az energiaköltségeket.
A nap megújuló energiájának felhasználásával mérsékelhetjük a károsanyag-kibocsátást.  Már most érdemes gondolni a jövőre, hogy szűkebb és tágabb környezetünket megóvjuk a következő generációk számára.


Építőanyag áruház, építőanyag,webáruház,gipszkarton,gipszkarton,farkas,farkas építőanyag, profil,falazóhabarcs,vakolóanyag,esztrich,baumit,sakret,lb knauf, knauf,flexragasztó,csemperagasztó,aljzatkiegyenlítő,lindab,cserepeslemez,trapézlemez,síktáblalemez,srp-click, lindab akció, cserepeslemez akció, trapézlemez akció,Ytong, ytong falazó,ytong tégla, tégla,cserép,tetőtéri ablak,velux,roto,bitumenes szigetelés,ursa,üveggyapot,kőzetgyapot,thermolife,rockwool,zsindely, homlokzati szigetelés,dryvit rendszer,cement,aljzatkiegyenlítő,tondach.bramac,creaton,térkő,semmelrock,beton epag,

Roto Szolártechnika ismertető és letölthető árlista  pdf.