A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben

DUFA termékek:

  • egy- és kétszárnyú ablakok nyíló, bukó, bukó-nyíló nyitásmóddal
  • egy- és többszárnyú erkélyajtók nyíló, bukó-nyíló,
  • toló és harmonika nyitásmóddal
  • fix ablakok, felül- és oldalvilágítók, üvegfalak
  • bejárati ajtók
  • zsalugáterek

 

A termékek jellemzői:

    Formák

Az ajánlott méret és formaválaszték mellett egyedi elképzelések szerinti íves- és szögablakok, körablakok, homlokzati üvegfalak, tokosztós szerkezetek.

    Faanyag

Válogatott, nagy szilárdságú faanyag – különböző fafajok a megrendelő speciális igényei szerint: lucfenyő, borovifenyő, vörösfenyő, meranti. Rétegragasztott profil, hossztoldott vagy hossztoldás nélküli kivitel, 68×80 mm-es profilméret.

    Üvegezés

Alapkivitelben 4-16-4 mm hőszigetelő üvegezés. Igény szerinti lehetőség fokozottan hőszigetelő (ktr=1,1 W/m2 K), hangszigetelő, napvédő, biztonsági és többfunkciós üvegezésre. Az üvegosztások egyedi karaktert kölcsönöznek az ablaknak, harmonikusan illeszkednek a különböző jellegű homlokzatokhoz.

    Vasalat

Az ablak optimális működőképességét biztosító legkorszerűbb vasalatrendszer. Többpontos záródás, három dimenziós állítási lehetőség. Igény szerint: fokozott biztonsági kivitel, résszellőztetés, távnyitó.

    Festés

  • alapozás: kémiai favédelem a farontó gombák és rovarok ellen
  • fedő festés: időjárás ellen védő festés a RAL színskála bármely színében
  • lazúr festés: időjárás ellen védő, a fa rajzolatát megmutató felületkezelés, különböző természetes színekben.  VELUX tetőtéri ablakok

Filozófiánk: Felkínáljuk önnek a természet értékeit.

A fény és a levegő meghatározza életünk minőségét. A friss levegő és a napfény mindannyiunk számára nélkülözhetetlen. A fény és a friss levegő varázsolják az élettelen padlást olyan barátságos tetőtérré, amely ideális helyszín munkához, tanuláshoz, szórakozáshoz, valamint a test és a lélek megpihenéséhez, felfrissüléséhez.

 

Minden tetőtér VELUX ablakra vár:

Csak a fantázia szabhat határt…

Egy tetőtérben annyi a lehetőség, amennyit képzeletünk föltárni képes. Megteremtette már képzeletében álmai tökéletes tetőterét? Ha igen, nekiláthat a valóságos tervezésnek.

Könnyen tervezhető:

Tapasztalni fogja, milyen jól összeegyeztethető valóságos terve az álmaival, az elképzeléseivel.

A VELUX tetőtéri ablakai ugyanis beépíthetők bármilyen hajlásszögű t6etőbe. Pontosan oda, ahol szüksége van a fényre.

Tetőtéri ablakok: GZL:

A középső vízszintes tengely körül forduló tetőtéri ablakok nagy előnye a jó térkihasználás. A nyitószerkezet a szárny felső részén helyezkedik el, hogy könnyen, hajlongás nélkül elérhető legyen. Így az ablak alá helyezett bútorok sem akadályozzák az ablaknyitást.

Könnyebbé és kellemesebbé teszi életét:

A GZL típusú tetőtéri ablak elsősorban szép kilátást, egyszerű szellőztetési lehetőséget biztosít. További előnye, hogy az ablakszárny teljesen átfordítható. Így kényelmesen lehet a külső üvegfelületet tisztítani. A GZL ablak

Szárnyát kétféle helyzetben rögzítheti: tisztítóállásban vagy résnyire nyitott szellőzőállásban.

Zárt állapotban szellőztethető tetőtéri ablakok: GGL, GPL

Zárva is nyitva A GGL és GHL típus örökölte a GZL ablak valamennyi jó tulajdonságát. Újdonsága: egy különleges szellőzőrés. Ez nyitható akkor is ha maga az ablak zárva van. Így az időjárástól függetlenül, bármikor friss levegő juthat tetőterébe .A szellőzőrésbe beépített szűrő távol tartja a port és a rovarokat. A szűrő kivehető, mosható.

GGL:

Mint minden VELUX tetőtéri ablaké, a GGL típus minősége is megfelel a legszigorúbb követelményeknek.

A kiváló minőségű fenyő alapanyagot impregnálás után színtelen lakkréteggel vonjuk be.

GPL:

A GHL típusú ablak mindazt nyújtja, amire a GGL képes. Újdonsága: fölfelé-kifelé nyitható a felső tengelye mentén, a szárny alsó részén elhelyezett kilincse segítségével. A GHL típus a kis hajlásszögű tetők eszményi ablaka.

GGU:

 

Burkolókeret:

A VELUX burkolókeretek kialakítása egyedi, bármilyen tetőfedő anyaggal összeépíthetők. Vízzárásuk tökéletesen megbízható, így megkímélik a beázás kellemetlenségeitől a tetőtérben élőket. Burkolókereteink színe harmonizál a tetőfedő anyagokéval. Minden méretű tetőtéri ablakhoz megfelelő méretű burkolókeretet kínálunk.

Csoportos beépítés:

Ha valóban világos és barátságos otthont szeretne, csoportosan építse be tetőtéri ablakait. Kombi burkolókereteink lehetővé teszik a VELUX tetőtéri ablakok egymás mellé és fölé sorolását.

Bármilyen elrendezés esetén szavatoljuk a tökéletesen vízzáró csatlakozást a tetőfedő anyag és ablakaink között. A standard toktávolság 120 mm.

 

Árnyékolók

Méretválasztás:

Mielőtt VELUX tetőtéri ablakára kiegészítőt vásárol, nézze meg az ablakszárny jobb felső élén található típusjelzést.

Belső vászonroló:

A VELUX belső vászonrolóval szabályozni tudja a bejutó fény mennyiségét.

Fényzáró roló:

A VELUX fényzáró rolóval napsütötte otthonában egyetlen mozdulattal éjszakát teremthet, akár a legverőfényesebb órákban is.

Külső roló:

A VELUX külső roló nem engedi, hogy a napsugár az ablak üvegét érje, így megakadályozza az üveg illetve a tetőtér felmelegedését.

Felszerelés:

A VELUX tetőtéri ablakok előre felszerelt műanyagtartókkal kaphatók, melyek lehetővé teszik a belső árnyékolók felszerelését.

Reluxa:

A VELUX reluxa lamellái alumínium sínben futnak, így az ablak bármilyen szögben nyithat anélkül, hogy a reluxa belógna a tetőtérbe.  

Távműködtetők:

Távműködtetőink segítségével az ablakok még akkor is nyithatók, ha felülvilágítóként vannak beépítve. Kínálatunkban elektromos és kézi működtetésű távirányítók egyaránt szerepelnek.

 


 

 

A filozófia: praktikus és kényelmes

A Roto innovatív tetőtéri ablakainak és szolárrendszereinek köszönhetően évtizedes hagyományokkal bíró, elismert világcég, amely nagy tapasztalatokkal rendelkezik a lakóterek komfortossá és minőségivé tételében. A fejlesztések során a termékek tetszetős küllemének kialakításán túl fontos szempont volt a komfortérzet megteremtése és a maximális kényelem biztosítása.

Egy tetőtéri lakás megtervezése és berendezése izgalmas kihívás, a sikerhez pedig nagyban hozzájárul a megfelelő ablakok kiválasztása és elhelyezése, valamint a megfelelő árnyékolók megválasztása is.

Fontos, hogy a tetőablak a nyitás során ne foglaljon el hasznos teret, hiszen a ferde falak miatt kevés a bebútorozható felület. A tetőtér optimális kihasználásában nagy segítséget nyújthatnak a Roto speciális nyitásmódú tetőablakai

A Roto professzionális vasalat-technikájának köszönhetően egyedi nyitásmódú tetőtéri ablakokat kínál. Minden Roto tetőtéri ablak alsó kilincskezelezésű, így a magasabbra tervezett ablakok nyitása sem okoz problémát. A hagyományos billenő ablakszárnnyal szemben a speciálisan billenő és a felnyíló-speciálisan billenő tetőtéri ablakok esetén az ablakszárny nem nyílik be a tetőtérbe, így több teret, szabadabb kilátást biztosít a lakóknak.

 

Roto árlista és Termékismertető: letölthető pdf