A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben
Erkado Beltéri Ajtók


A ERKADO beltéri ajtók a maguk módján tükrözik vissza a természet által sugárzott érzést és hangulatot. Színválasztékukkal kifejezheted stílusod, hogy egyediséget kölcsönözz nappalidnak. A minőség, esztétika és természet összhangba kerülve boldogságot varázsol az életedbe.


Az Erkado által gyártott összes termék az éppen aktuális trend szellemében készül, így mindig modern hatást kelt. Emellett a kínálat tartalmaz klasszikus, időtálló termékeket is. Szerkezetüket tekintve készülnek papírrácsos, furalt betétes illetve tömör MDF szerkezetben, melyek közül az utóbbi, MDF ajtólapokat helyezi előtérbe a gyártó. Az Erkado elsődleges termékei leginkább tömör MDF szerkezetből készülnek, melyek csapolással és úgynevezett keretes (modulos) szerkezetben készülnek.ERKADO BELTÉRI AJTÓK KATALÓGUS


Erkado Bejárati ajtók


Az ERKADO mind beltéri, mind kültéri ajtók gazdag kínálatát ajánlja ügyfeleinek, melyek utánozhatatlan stílust, kidolgozott részleteket és a legjobb minőséget reprezentálják.  Az ERKADO gyár az egyik vezető ajtógyártóEurópában. Az üzem 1976-ban alakult Katowice vonzáskörzetében. Napjainkban a modern üzemi berendezések és a képzett személyzet teszi lehetővé a több mint 48 000 ajtó gyártását havonta.

Az ajtószárnyak fóliázása egyedi technológiával történik, a STILE gyártástechnológiának köszönhetően sehol nincsenek látható, ragasztott élek, az illesztések láthatatlanok, ezáltal a fólia felválása lehetetlen. Az ERKADO ajtók kivételesen masszívak és strapabíróak, mivel mind a szárny, mind a tok tömör MDF-ből készül. Ennek köszönhetően az ajtók tömege nagyobb, ezért 3 db két csapos pánttal vannak szerelve a megbízható működés érdekében.


 

ERKADO BEJÁRATI AJTÓ KATALÓGUS