A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába!
További információRendben

Tartalom


Familyline családiház-rendszer

Kedves Hölgyem, Tisztelt Uram!

Az ember élete során fontos törekvés, hogy otthont teremtsen magának és a családjának. Amikor házat akarunk venni vagy építeni, bizonyára személyre szabott és egyéni stílusú házra vágyunk. Ugyanakkor a nyugalom, a biztonság, a kényelem, a kellemes és barátságos környezet kialakítására törekszünk. Ezen kívül fontos tényező számunkra az idő és az, hogy ezt mire fordítjuk.

A Lindab Kft. ezért adaptálta magyarországi viszonyokra a Svédországban már ismert és alkalmazott könnyűszerkezetes építési technológiát, és olyan anyagokat kezdtünk felhasználni, amelyek időtállóak, környezet- és emberbarát, valamint pontos, precíz, és gyors kivitelezést tesznek lehetővé.

Ezt a húsz házat tartalmazó gyűjteményt gondolatébresztőnek szántuk, hogy bemutathassuk, milyen sokféle igénynek tud megfelelni egy LindabFamilyline épület. Oldalainkat böngészve biztosan talál olyan házat, amely Ön és családja ízlésének és igényeinek - esetleg kisebb-nagyobb módosításokkal - megfelel. Amelynél a terv és a megoldás fedi egymást, ahol a homlokzat kialakítása megragadja.
Ettől eltérő, az Ön életritmusához legjobban alkalmazkodó házat is kialakíthat szakképzett tervezőink segítségével. Ez lesz az a személyre szabott ház, melyben, miután hosszabb időt eltölt, teljesen egyéni arculatot nyer.

Remélem, Ön is megtalálja az otthonát!

 anyag áruház, építőanyag,webáruház,gipszkarton,gipszkarton,farkas,farkas építőanyag, profil,falazóhabarcs,vakolóanyag,esztrich,baumit,sakret,lb knauf, knauf,flexragasztó,csemperagasztó,aljzatkiegyenlítő,lindab,cserepeslemez,trapézlemez,síktáblalemez,srp-click, lindab akció, cserepeslemez akció, trapézlemez akció,Ytong, ytong falazó,ytong tégla, tégla,cserép,tetőtéri ablak,velux,roto,bitumenes szigetelés,ursa,üveggyapot,kőzetgyapot,thermolife,rockwool,zsindely, homlokzati szigetelés,dryvit rendszer,cement,aljzatkiegyenlítő,tondach.bramac,creaton,térkő,semmelrock,beton epag,


Műszaki leírás

A LindabFamilyline főtartószerkezete vékonyfalú Lindab C profilokból kialakított,
vonórudas keret.

A tartószerkezet elemeit önfúró csavarkapcsolatokkal állítják össze az építés helyszínén.

Alkalmazható fesztávok: 3,50 - 4,70 - 5,90 - 7,10 - 8,40 m

Keretállások távolsága: 1,275 m

Épület hossz: tetszőleges (1,275 m többszöröse)

Tető hajlásszöge: 25°

Helyiségek szabad belmagassága: 2,70 m

A keretállások tartóoszlopai között, kiváltás nélkül kialakítható nyílásméret: 120 cm, kiváltás alkalmazásával a maximális nyílás méret: 350 cm.
Oromfalakon a nyílászárók mérete tetszőleges lehet.
Merőleges és sorolt épületkapcsolatokkal változatos, "T"-, "L"- és "U"- alakú épületek alakíthatók ki.

 


Amit kínálunk

Könnyű ... és kész!

az épületszerkezet tömege kisebb, mint egy hagyományos építésű házé, ezáltal az alapozást kisebb költséggel lehet elkészíteni, illetve meglévő épületek emeletráépítésére is alkalmazható.

Minősített épületrendszer

a LindabFamilyline építési rendszer az ÉMI által vizsgált és minősített , kiválóan megfelel az európai unió szigorú előírásainak akusztikai, tűzvédelmi és szerkezeti szempontból is.

Egyedi statikai váz

a LindabFamilyline házak a hagyományos külső megjelenés ellenére könnyűszerkezetes épületek. A családi házak tartószerkezete hidegen hengerelt, horganyzott, korrózióálló svéd acél C profilokból készül. A szerkezet keretekből áll, amelyek egymás után sorolásával állítható fel az épület. Az acél vázszerkezet stabil, önhordó, földrengésálló.

 

 

8,30 m-es szabad fesztáv

a vázszerkezeti kialakításból adódóan olyan nagy szélességű, tágas helyiségek is kialakíthatók - a belső teret megzavaró oszlopok, gerendák nélkül - melyek a hagyományos építési rendszerekkel már nehézségeket okozhatnak. A belső alaprajzi kialakítás így igény szerint variálható.

Változatos térkialakítás

merőleges épületcsatlakozásokkal változatos alaprajzi formák alakíthatók ki. A homlokzat-burkolatok tetszőleges alakításával, variálásával fiatalos, vidám, lendületes, vagy akár klasszikus, tekintélyt parancsoló megjelenést nyerhetünk. Az épületek szervesen illeszkednek környezetükhöz, jól belakható teraszok, loggiák, előtetők és pergolák segítségével.

Tágas, világos belső terek

a végfalakon tetszőleges, míg az oldalfalakon maximum 349 cm szélességű nyílászárók elhelyezésével és az alátámasztások nélküli nagy helyiségméretekkel napfényes, vidám életteret lehet kialakítani.

Tiszta építési terület

az építkezés helyszínén minimálisra csökkenthető szabási hulladék mennysége, mert a házak szerkezetének anyagait - az egyedi és C profilokat - svéd technológiával gyártjuk, milliméter pontossággal. A méretpontosság a kivitelezés során jelentős időmegtakarítást és nagyfokú precizitást eredményez.

Száraz építési technológia

a kivitelezés főleg helyszíni, "száraz" szerelésből áll, ezért nem függ az időjárástól
az épület utólagos külső és belső átalakítása könnyen megoldható, kevés anyagmozgatással jár
a gépészeti vezetékek a falak és a mennyezet üregeiben helyezhetőek el, lényegesen lecsökkentve a szakipari költségeket
költségkímélő, kiváló hőszigetelő-képességű fal- és tetőszerkezetek alakíthatók ki.

Jól képzett szakemberek

tervezőink komoly szaktudással rendelkező mérnökök, akik tervezéssel és tanácsadással segítik a családra szabott LindabFamilyline ház megvalósulását
a Lindab Kft. munkatársai rendszeresen ellátogatnak az épülő házakhoz, segítik a kivitelezők munkáját és ellenőrzik a végzett munkák szakszerűségét. Egy profi csapat segít és garantál mindent, ami az építkezés során fontos.

Stresszmentes építkezés

a LindabFamilyline értékesítését magasan képzett szakembereink segítségével és színvonalas háttérrel bonyolítjuk. A teljes körű szolgáltatás érdekében - a kereskedelmi tevékenység mellett - tervezői, és kivitelezési feladatokat is ellátunk, megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkezve a könnyűszerkezetes építési rendszerről. A vevő igényei szerint, akár kulcsrakész állapotban is rendelheti családi házát.

A megszámlálhatatlan megjelenési forma ellenére minden LindabFamilyline házban közös vonás: a gondos tervezés, a jó minőségű alapanyag, a precíz kivitelezés.


LindabFamilyline Szoftver

A LindabFamilyline Szoftver komoly segítséget jelent Önnek és tervezőinknek.
A program segítségével megtekinthető az épületet felépítő elemek logikai kapcsolata, elkészíthető az épület 3D-s látványképe. Ezenkívül árajánlat készíthető, valamint segítséget ad a burkolati rendszerek anyagmennyiségének meghatározásához.

Kiválasztható a tetőfedő cserepeslemez, a homlokzati falburkolat és a lábazat színe. Meghatározható az egyedi és standard méretű nyílás-zárók beépítésének a helye. Az épület ezen jellemző paraméterei munka közben folyamatosan - a felmerülő igényeknek megfelelően - változtathatók.

 

A program a tervezői munkát folyamatosan ellenőrzi, műszakilag nem megvalósítható megoldást a szoftver nem enged kialakítani.


 


Ajánlott tevek

Familyline 1. típus

Familyline 2. típusA típusházak alaprajzai letölthetők itt!