Farkas Építőanyag Webáruház ajánló
Céginformáció, kapcsolat.
Céginformáció
& Kapcsolat
ÁSZF, szállítás és garancia.
ÁSZF Szállítás
& Garancia
Termék kereső
 Kosár A kosár üres! PénztárPénztár
  • Bezár
Farkas Építőanyag Áruház
Farkas Építőanyag Áruház   2015 Minden jog fenntartva!Generator: AktivPortal
2018-01-24
Top termékek
Reklám

Újdonság !

Telepünkön megkeztük Fenyő- Fűrészárú kereskedelmét raktárészletről!

Várjuk Érdeklődését kérje ajánlatunkat.

Minőségi Fűrészárú kedvező árakon! 


Szolár rendszerek, Napenergia

Megújuló energia - szolárrendszerek

Sunroof - tetőfedés napkollektorral            

2007-től a Roto még több napenergiát kínál: új Sunroof termékcsaládja minden eddiginél több napenergiával szolgál, amellyel nem csupán a melegvíz- és a fűtésigény, de a ház áramellátásának nagy részét is fedezni lehet. A Sunroof lényege moduláris felépítésben rejlik, amely a bármilyen cseréptetőre történő beépítést biztosítja.
Mód van különálló elemek beépítésére, amelyek már 2007 elejétől megvásárolhatóak, de a ház energia ellátásának biztosítására az igazán átfogó megoldást a 2007 második felétől kapható Roto Teljestetős rendszere nyújtja, amellyel az egész tető napkollektorokkal fedhető Mint minden Roto-termék esetében, az egyszerű és költséghatékony beépíthetőség itt is az egyik legfontosabb szempont, ezért a Sunroof mindenhol átlátható és egyszerű szerelést garantál. A könnyen oldható csatlakozásokkal ráadásul a karbantartás egyszerű, és akár egyes modulok is könnyedén kicserélhetők. A Roto Sunroof rendszere minden, az energiaellátáshoz szükséges elemet tartalmaz, pincétől a padlásig, így semmilyen utólagos beszerzésre nincs szükség.

 

 

Energiatudatos építkezés…
Napjaink fő kihívását szem előtt tartva, a környezetvédelem és a megújuló energiaforrások hatékony felhasználása érdekében alakította ki a Roto a szolárkollektorok termékcsaládját.
A Roto szolárkollektorok méretükben és megjelenésükben kiválóan illenek a Roto tetőtéri ablakokhoz – így az egymást kiegészítő elemek optimális tetőkialakítást tesznek lehetővé.

Környezetvédelem
A szolárrendszer a ház melegvíz-ellátásában és a fűtés optimalizálásában játszhat egyre növekvő szerepet. Innovatív kialakításának köszönhetően alkalmazásával nem csupán a nyári időszakban csökkenthetjük az energiaköltségeket.
A nap megújuló energiájának felhasználásával mérsékelhetjük a károsanyag-kibocsátást.  Már most érdemes gondolni a jövőre, hogy szűkebb és tágabb környezetünket megóvjuk a következő generációk számára.

Roto Szolártechnika ismertető és letölthető árlista  pdf.

Bezár X
Cégadatok:Farkas Építőanyag Áruház
Bejegyezve:Fővárosi Bíróság Cégbíróságán
Cégjegyzék:5206139
Adószám:40118194-2-43
Bankszámla:11718000-20301303
Telefon:06 (1) 296-0024
Telefon:06 30 742-6493
Email:farkasep@farkasep.hu
Kérdezzen, vagy írjon nekünk!
Az Ön neve:
E-mail címe:
Üzenet:
*Spamszűrő:
*Kérem, írja be, hogy milyen nap van ma! (pl: "szerda")

Címünk: 1181 Budapest Besence u. 7.

Nyitva: Hétköznap 07-17-ig Szombaton: 07-12-ig

Bezár X

FEL