Farkas Építőanyag Webáruház ajánló
Céginformáció, kapcsolat.
Céginformáció
& Kapcsolat
ÁSZF, szállítás és garancia.
ÁSZF Szállítás
& Garancia
Termék kereső
 Kosár A kosár üres! PénztárPénztár
  • Bezár
Farkas Építőanyag Áruház
Farkas Építőanyag Áruház   2015 Minden jog fenntartva!Generator: AktivPortal
2018-01-24
Top termékek
Reklám

Újdonság !

Telepünkön megkeztük Fenyő- Fűrészárú kereskedelmét raktárészletről!

Várjuk Érdeklődését kérje ajánlatunkat.

Minőségi Fűrészárú kedvező árakon! 


Amit kínálunk

Könnyű ... és kész!

az épületszerkezet tömege kisebb, mint egy hagyományos építésű házé, ezáltal az alapozást kisebb költséggel lehet elkészíteni, illetve meglévő épületek emeletráépítésére is alkalmazható.

Minősített épületrendszer

a LindabFamilyline építési rendszer az ÉMI által vizsgált és minősített , kiválóan megfelel az európai unió szigorú előírásainak akusztikai, tűzvédelmi és szerkezeti szempontból is.

Egyedi statikai váz

a LindabFamilyline házak a hagyományos külső megjelenés ellenére könnyűszerkezetes épületek. A családi házak tartószerkezete hidegen hengerelt, horganyzott, korrózióálló svéd acél C profilokból készül. A szerkezet keretekből áll, amelyek egymás után sorolásával állítható fel az épület. Az acél vázszerkezet stabil, önhordó, földrengésálló.

 

 

8,30 m-es szabad fesztáv

a vázszerkezeti kialakításból adódóan olyan nagy szélességű, tágas helyiségek is kialakíthatók - a belső teret megzavaró oszlopok, gerendák nélkül - melyek a hagyományos építési rendszerekkel már nehézségeket okozhatnak. A belső alaprajzi kialakítás így igény szerint variálható.

Változatos térkialakítás

merőleges épületcsatlakozásokkal változatos alaprajzi formák alakíthatók ki. A homlokzat-burkolatok tetszőleges alakításával, variálásával fiatalos, vidám, lendületes, vagy akár klasszikus, tekintélyt parancsoló megjelenést nyerhetünk. Az épületek szervesen illeszkednek környezetükhöz, jól belakható teraszok, loggiák, előtetők és pergolák segítségével.

Tágas, világos belső terek

a végfalakon tetszőleges, míg az oldalfalakon maximum 349 cm szélességű nyílászárók elhelyezésével és az alátámasztások nélküli nagy helyiségméretekkel napfényes, vidám életteret lehet kialakítani.

Tiszta építési terület

az építkezés helyszínén minimálisra csökkenthető szabási hulladék mennysége, mert a házak szerkezetének anyagait - az egyedi és C profilokat - svéd technológiával gyártjuk, milliméter pontossággal. A méretpontosság a kivitelezés során jelentős időmegtakarítást és nagyfokú precizitást eredményez.

Száraz építési technológia

a kivitelezés főleg helyszíni, "száraz" szerelésből áll, ezért nem függ az időjárástól
az épület utólagos külső és belső átalakítása könnyen megoldható, kevés anyagmozgatással jár
a gépészeti vezetékek a falak és a mennyezet üregeiben helyezhetőek el, lényegesen lecsökkentve a szakipari költségeket
költségkímélő, kiváló hőszigetelő-képességű fal- és tetőszerkezetek alakíthatók ki.

Jól képzett szakemberek

tervezőink komoly szaktudással rendelkező mérnökök, akik tervezéssel és tanácsadással segítik a családra szabott LindabFamilyline ház megvalósulását
a Lindab Kft. munkatársai rendszeresen ellátogatnak az épülő házakhoz, segítik a kivitelezők munkáját és ellenőrzik a végzett munkák szakszerűségét. Egy profi csapat segít és garantál mindent, ami az építkezés során fontos.

Stresszmentes építkezés

a LindabFamilyline értékesítését magasan képzett szakembereink segítségével és színvonalas háttérrel bonyolítjuk. A teljes körű szolgáltatás érdekében - a kereskedelmi tevékenység mellett - tervezői, és kivitelezési feladatokat is ellátunk, megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkezve a könnyűszerkezetes építési rendszerről. A vevő igényei szerint, akár kulcsrakész állapotban is rendelheti családi házát.

A megszámlálhatatlan megjelenési forma ellenére minden LindabFamilyline házban közös vonás: a gondos tervezés, a jó minőségű alapanyag, a precíz kivitelezés.

Bezár X
Cégadatok:Farkas Építőanyag Áruház
Bejegyezve:Fővárosi Bíróság Cégbíróságán
Cégjegyzék:5206139
Adószám:40118194-2-43
Bankszámla:11718000-20301303
Telefon:06 (1) 296-0024
Telefon:06 30 742-6493
Email:farkasep@farkasep.hu
Kérdezzen, vagy írjon nekünk!
Az Ön neve:
E-mail címe:
Üzenet:
*Spamszűrő:
*Kérem, írja be, hogy milyen nap van ma! (pl: "szerda")

Címünk: 1181 Budapest Besence u. 7.

Nyitva: Hétköznap 07-17-ig Szombaton: 07-12-ig

Bezár X

FEL