Farkas Építőanyag Webáruház ajánló
Céginformáció, kapcsolat.
Céginformáció
& Kapcsolat
ÁSZF, szállítás és garancia.
ÁSZF Szállítás
& Garancia
Termék kereső
 Kosár A kosár üres! PénztárPénztár
  • Bezár
Farkas Építőanyag Áruház
Farkas Építőanyag Áruház   2015 Minden jog fenntartva!Generator: AktivPortal
2018-01-24
Top termékek
Reklám

Újdonság !

Telepünkön megkeztük Fenyő- Fűrészárú kereskedelmét raktárészletről!

Várjuk Érdeklődését kérje ajánlatunkat.

Minőségi Fűrészárú kedvező árakon! 


Garázskapuk
Tartalom:

Hörmann garázskapuk

Hörmann garázskapu

   

Olyan garázskapura van szüksége, mely könnyen és halkan nyílik, jól néz ki, és biztonságosan záródik? Mi pontosan ilyet kínálunk Önnek! Most már csak azt kell eldöntenie, hogy ez Berry-billenőkapu vagy függőlegesen nyíló szekcionált kapu legyen – akár egyből kapumozgatóval együtt. Keresse fel Hörmann-szakkereskedőinket! Ők megmutatják önnek, hogy mi a minőség.

   

Európa legnépszerűbb garázskapui

   

Hörmann Berry-garázskapuk

Ön 18 féle fából vagy acélból készült kapulap közül választhat, melyhez külsőre megegyező mellékajtót is kérhet. A 907-es motívumnál csak furatokkal ellátott kapukeretet adunk, ezzel lehetőséget kínálva az egyedi faburkolat kialakítására.

A kiforrott technikának köszönhetően a Hörmann Berry-bilentőkapu könnyen, halkan és megbízhatóan működik a kapu minden helyzetében. Erről Ön már az első nyitásnál vagy zárásnál meggyőződhet. A betörőktől sem kell félnie, hiszen a jól bevált zárreteszelés védelmet nyújt az illetéktelen behatolókkal szemben.

   

Hörmann szekcionált garázs kapuk

A Hörmann szekcionált kapuk függőlegesen felfelé nyílnak. Ezáltal a garázs teljes mélységében kihasználható, terepjáró beálláshoz is ideális. A szekcionált kapu egyik legelőnyösebb tulajdonsága, hogy a kapu akadálytalanul működtethető akkor is, ha Ön közvetlenül a garázs előtt parkol. A lakóterület alatti vagy melletti garázsoknál célszerű a hőszigetelt változatú garázskaput választani, mely a fűtési költségek csökkentésénél játszik fontos szerepet.

Új építkezéshez vagy felújításhoz egyaránt ideális: a Hörman szekcionált kapuk bármilyen formájú nyílásba beilleszthetők, mivel a nyílás mögött kerülnek beszerelésre, és nem mozdulnak ki a kapulap síkjából működtetés közben.

   

Hörmann garázskapu-mozgató

A Hörmann garázskapu mozgató számos kényelmet biztosít Önnek: garázsába Ön sötétben is biztonságosan hajthat be, mivel a kezelő a nyitással egyidejűleg bekapcsolja a háromperces világítást is. Esőben és hóesésben Ön száraz marad, hiszen autójából nem kell kiszállnia. A garázskapu-mozgatót nem csak a kapuval egyidejűleg rendelheti meg, hanem utólagos felszerelésre is van lehetőség. Bármikor szívesen állunk az Ön rendelkezésére


Bezár X
Cégadatok:Farkas Építőanyag Áruház
Bejegyezve:Fővárosi Bíróság Cégbíróságán
Cégjegyzék:5206139
Adószám:40118194-2-43
Bankszámla:11718000-20301303
Telefon:06 (1) 296-0024
Telefon:06 30 742-6493
Email:farkasep@farkasep.hu
Kérdezzen, vagy írjon nekünk!
Az Ön neve:
E-mail címe:
Üzenet:
*Spamszűrő:
*Kérem, írja be, hogy milyen nap van ma! (pl: "szerda")

Címünk: 1181 Budapest Besence u. 7.

Nyitva: Hétköznap 07-17-ig Szombaton: 07-12-ig

Bezár X

FEL